- PENERAJU KEMAHIRAN TERBILANG -

BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER

TIMBALAN PENGARAH OPERASI
NAMA PEGAWAI JAWATAN EMEL RASMI
TS. HUZAIFAH BINTI HASAN TIMBALAN PENGARAH OPERASI  - DV48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
BAHAGIAN PENGURUSAN PELAJAR & LATIHAN (BPPL)
NOOR FAZIDAH BINTI HUSIN KETUA BAHAGIAN - DV44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
AZLEEN BINTI MAT LAZEH PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
AMAR SHAH BIN OMAR PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
BAHAGIAN KAWALAN KUALITI LATIHAN (BKKL)
FAZIDAH BINTI SABIDIN KETUA BAHAGIAN - DV48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
NOR IRAWATI BINTI MD SOL PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD NIZAM BIN MOHD NGADIAN PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
HAPISAH BINTI HANAPI PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
BAHAGIAN PEMBANGUNAN & PENGURUSAN ASET (BPPA)
ABDUL HAK BIN MAHAT KETUA BAHAGIAN - DV44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD SAIMI BIN MD YATIM PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV40 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD SHALAHUDIN BIN MOHD MOKHTAR PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
KHALIZAH BINTI HASSAN PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
NORNILAM BINTI ISMAIL PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
ZAINIZAM BIN YUSOF PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - J22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
BAHAGIAN PUSAT SUMBER & MULTIMEDIA (BPSM)
ZAKARIA BIN HAMZAH PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD KHAIRUL AZMI BIN SHAFIAN PEN. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT - FA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
SITI NAZIRA BT AHMAD NIZAM PEMBANTU PUSTAKAWAN - S19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
COMMUNITY EMPLOYMENT SUPPORT SERVICES (CESS)
MOHD YASSIR BIN ALI KETUA BAHAGIAN - DV44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
AZURIN AYU BINTI KAMARULZAMAN PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD FAIZAL BIN MD. ROSLI PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD SHAFRY BIN SALAM PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.