- PENERAJU KEMAHIRAN TERBILANG -

JABATAN TEKNOLOGI MAKLUMAT

TIMBALAN PENGARAH LATIHAN
NAMA PEGAWAI JAWATAN EMEL RASMI
MOHD KHALID BIN ADNAN TIMBALAN PENGARAH LATIHAN  - DV48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
JABATAN TEKNOLOGI MAKLUMAT
HAIZAN BINTI HUSSEIN KETUA JABATAN - DV48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
BAHAGIAN TEKNOLOGI KOMPUTER (SISTEM)
SUHAIMI BIN KASRAN KETUA BAHAGIAN - DV40 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
HAYATI BINTI ARIS PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
NOOR HANIWATY BINTI MD JASIN PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD RAZI BIN YAACOB PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MEOR SAFRI BIN ZAMRI PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
BAHAGIAN TEKNOLOGI (PERISIAN PENGATURCARAAN)
MOHD NORLIZAM BIN MD ALI KETUA BAHAGIAN - DV48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
AINON BINTI ABDULLAH PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV38 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MUHAMMAD NUR ZULFADHLI BIN ABD RAHIM PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
NAZRY BIN YUSOF PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
BAHAGIAN TEKNOLOGI KOMPUTER (RANGKAIAN)
MAZLAN BIN SHAHARUDIN KETUA BAHAGIAN - DV44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
WAN NUSMADI B LEMAN PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV42 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
MOHD HELMI BIN MOHD ARIS PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
ROZITAWATI BINTI MUHAMMAD PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
RAJA AZMAN BIN RAJA OMAR PEN. PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL - DV19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.